Tierp Arena-paketet

Tierp Arena har nöjet att arrangera EM och VM deltävlingar i Dragracing 
Dragracing kallas "Världens snabbaste motorsport". Klassen Top Fuel, når 100 km/h på 0,8 sekunder och runt 500 km/h på totalt fyra. De tävlande möts rakt fram sida vid sida, vanligtvis över tävlingssträckan 1/4 engelsk mile, dvs. 402,33 meter.
 
Kom och upplev trycket och känslan på plats!
Tierp Arena är mest känd för dragracing-banan som är i särklass en av de bästa i världen och där de stolt arrangerar EM-deltävling i dragracing. På anläggningens 165 hektar växer motorsporten så att det knakar förutom banracingbanan kommer det efter denna säsong tas fram en skiss på en rallycrossbana. Under framtida säsonger kommer det förutom motortävlingar även arrangeras ytterligare årliga återkommande event.

Den dagliga verksamheten är något de satsar mycket på, denna säsong påbörjas färdigställandet av deras konferensutbud där de kommer kunna erbjuda kunder teambuildingaktiviteter på banan kombinerat med högklassiga möten. En annan del av verksamheten består av uthyrning av arenan för till exempel produktlanseringar inom bilindustrin och industri.

Anläggningen kommer sakta men säkert byggas färdigt och vidareutvecklas till en multiarena inom motorsporten.Se Tierp Arenas hemsida här!

Se vägbeskrivning från hotellet här!
 
    
Få en försmak av Dragracing i Tierp!  Se Peter Svenssons VR på TopFuelBike!