Hem

Doug Seegers på Turisthotellet!!!

Varmt välkomna till en afton med Country i världsklass!!


Den 15/7 hälsar vi den numer legendsriske Doug Seegers välkommen till Turisthotellet och Elfparken!

Inträde är 350kr.
Doug Seegers.
Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort nästa 200 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.
Doug Seegers nya album ”Walking On the Edge of the World” visar med all önskvärd tydlighet att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare. Nio av de tolv spåren på ”Walking On the Edge of the World” är egna låtar och standarden på låtskriveriet är nästan löjligt hög. 
Detta kommer att bli en höjdarafton!
Förköp finns på hotellet
Entré: 350 :-

Specialpris boende vid besök av eventen inklusive frukostbuffé: Enkelrum 590kr, Combirum (enkelbädd + bäddsoffa 2p) 690kr, Dubbelrum 490kr/person.
Eller tar ni kanske tåg/buss! Se tidtabell här!

Varmt välkomna önskar vi på Älvkarleby Turist & Konferenshotell!


 

Datum: 15 juli - 16 juli