Hem

Boka ditt Furuvikspaket hos oss!


Boka ditt Furuvikspaket hos oss i Älvkarleby!

Mys med familjen vid Dalälven

Bo i stora dubbelrum hos oss på Älvkarleby Turist & Konferenshotell, mitt i Dalälvens sista forsar. Njut av naturen runt knuten. I paketen ingår en dag med fart och fläkt i den populära djur- & nöjesparken Furuvik som ligger mindre än 20 minuter bort med bil eller upptåget. 

Karusell, sockervadd & spännande djur

I Furuviksparken kan ni titta på massor av djur, äta sockervadd, ta färd i hissnande karuseller, klappa gulliga kaniner och bada i äventyrsbad. Vissa dagar kan ni kika på spännande konserter också. Väl hos oss väntar en avkopplande kväll för dig och din familj, bland brusande forsar och väldoftande natur. Njut av god mat, låna våra cyklar och svalka er vid Sandören eller låt barnen leka i vår lekpark eller i vår lekhörna. Eller varför inte ta en tur upp på Laxön för att se laxen vandra i Kungsådran och hoppa i laxtrappan. 

Älvkarleby Turist & Konferenshotell erbjuder modernt och klassisk, natur och komfort, kultur och underhållning - allt i en harmonisk inramning av brusande forsar och väldoftande skog, bara 90 minuter från Stockholm. 

Läs mer här!


Läs mer om Pokémon Go läget kring anläggningen